2011. május 19., csütörtök

Vadonatúj piros kávéfőző, 2 termoszok

Vadonatúj piros kávé termosz, 2:
Gyönyörű, vadonatúj, nem használt kávét, így piros színű. 2 termoszok fedéllel, minden egyes lombikba 1 liter. Ki-be kapcsoló piros jelzőfény. Kábel tárolórekesz. Kényelmes forgatható szűrő 1 x 4-8 csésze. Ez a gép nagyon praktikus cseppentővel, hogy csöpög eltávolítását a termosz. A Ahhoz, hogy valamely helyettesítő. Gyártó vállalat Serverin, így nem ismeretlen márka. Gebrauchsanwesiung több nyelven is. Minden csomagolva eredeti dobozában, a gép pedig csak 1 x kicsomagolását a képeket. Mi sajnos kétszer vásárolt, de elegendő egy gépet, ahogy még egy kávét. A gép vásárolt új mindössze 2 hét. Eredeti törvényjavaslat német pénztári blokk is van ez, mert szükség van, hogy a 2 év garancia. A gép található: Berlin, lehet megtekinteni és gyűjteni, még a hétvégén. Ha további kérdései vannak, ő könnyű, és ez lesz azonnal reagált. 26 € egy fix ár, szinte ingyen!
A kérés még: Mindig jár, ahol ezt olvassuk: Jó nagy érdeklődés, hol vegye fel a gép azonnal. Mindig választ és mindig kellemes és mindig fizzles umgehend.Leider sok nagy érdeklődés mindig jön nagyon gyorsan, és a kereslet, akkor nincs válasz.
Aki készletek eladás hirdetése kínált eladásra az ingatlan érdekek, és nem üres ígéretek. Tehát kérjük, jelentse be, ha reálkamat!
Ár: 26 EUR